Oldalak

2015. augusztus 31., hétfő

One T-shirt in 3 way/ 2nd

Ahogy a cím is mutatja, ez a második bejegyzés ezzel a felsővel. Kicsit ünneplősre sikeredett az összeállítás, de én meg vagyok vele elégedve és ez a lényeg :) . Ebben a bejegyzésben látható először az új cipőm is, ami egy egyszerű, de elegáns, lakk, magassarkú. Régóta kutatok a megfelelő fekete magassarkúért és végül ő nyert. Nem túl nagy a sarka, de ez pont jó, mert így talán 100%-osan elkerülhetem a kisebb bakikat, mégis ad hozzám egy pár centit, ugyanis nem a magasságomról vagyok híres :/ . Ahol nincs megszabott ünneplő egyenruha, és kényelmetlennek tartjátok az inget, véleményem szerint bátran viselhettek egy testhez álló pólót egy kényelmes, fekete szoknyával, vagy esetleg egy nadrággal.
Körülbelül lassan két éve foglalkozom az elegáns stílussal, eleganciával, és minimálisan a divattal, de mindig is úgy gondoltam hogy egy egyszerű, fekete magassarkú minden nőnek alap dolog. Ugyan így egy jól passzoló, kényelmes fekete szoknya sem árt, és természetesen egy egyszerű fehér póló.
A csíkos póló inkább a francia sikk és elegancia szimbóluma, és erről is lesz egy bejegyzés hamarosan, hogy a francia nők hogyan válogatják meg a ruhatárukat, és mitől olyan vonzóak.

As the title shows, this is the second post with this T-shirt. It's a little bit occasional but I like it. Now you can see my new stilettoes. It's simple but elegant and varnish. In my opinion you can wear an outfit like this for any occasion where is no dress code in the school and if you don't like shirts.
I think that every women should have a simple black high heels. A simple, white T-shirt is also a must have piece and a fitting black skirt is always a good choice.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése