Oldalak

2015. augusztus 26., szerda

One T-shirt, 3 way/ 1rst

Aki nem tudná, lassan, pontosabban jövő hét hétfőn (nekem) vége a nyári szünetnek :( . Így vettem egy pár új ruhát, és egy cipőt, meg egy fülbevalót :) . Ebben a részben a címben is említett (csíkos) pólót mutatom be.
 Azt hiszem nem említettem, hogy továbbképzésre megyek, szakmát fogok tanulni, méghozzá vendéglátást. Nem tudom, hogy mennyi időm lesz majd blogolni, de remélem havi 5 bejegyzést össze tudok majd hozni.
Tudom, megint nem a legjobb minőségűek a képek, de dél körül volt időm meg segítségem fotózni, és hát nem akkor vannak a legmegfelelőbb fény viszonyok, meg az én telefonomat használtuk, de egyenlőre annak is örülök, hogy sikerült elkészíteni a fotókat.

For those who don't know it, the Summer Holyday will end soon :/ . So I bought some new clothes, and pumps and earrings :) . In this article I present the T-shirt from the title.
I think I didn't mentioned that I will start an OKJ course about hospitality. I hope I will have enough time for blogging and I'll try to make 5 article/ month.
I know that the quality of the pictures is not the best, again, but please forgive me, I only got time and help about 12 o'clock, in this time the lights are bad for photoshooting, I know. 









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése