Oldalak

2015. július 21., kedd

Feel this summer

Ezek a képek szombat délután készültek, eső előtti fülledt melegben, így egy vékony fehér nadrágot és egy lenge, világos felsőt választottam. Általában ha egy világos ruhát párosítok egy sötéttel, akkor a világosat veszem felülre. Néha nem árt kísérletezni és eltérni a megszokottól. Szerintem egész jól sikerült. :) Amúgy fagyit vadásztunk egy kisbarátnőmmel a közelben, de a helyi kisbolt már zárva volt, viszont a fagyis kocsi szombatonként járja a környéket. Persze nem tudtuk hogy az utcánkat már elhagyta-e, így annak a keresésére indultunk. Bejártuk a fél környéket és persze mit gondoltok, mikor akadtunk rá, pontosabban keresztezte utunkat? Amikor csüggedten haza indultunk. Úgyhogy végül vettünk egy doboz fagyit és nálam alvós bulit rendeztünk :) 

These pictures made in Saturday. It was a very hot as nowadays, so I chose a thin, white shorts and a frothy T-shirt. Usually if I put together a light and a darker clothing the dark is under and the light is up. Sometimes we had to try something new, and I think it was a good idea, I like it! :)
Anyway,  I was with a little friend, and I asked her to take pictures when we went on a walk, to buy some ice cream. Unfortunately, the nearly little shop was actually closed, so we decided that to find the Family frost car, which is just around this area of the city on every Saturday. Of course, we went everywhere and guess what, we find it, specifically, it came to cross our road when we wanted to give up. So finally, we bought a box of ice cream and went home to my home, and we made a pijama party. :) 





Egyszer ilyen bokrot/fát szeretnék én is! :) / once I want this tipe of bush/tree in my garden :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése